Menu

DEGUSTAČNÍ MENU ŠÉFKUCHAŘE ROMANA PAULUSE

5-chodové menu – Kč 1400

6-chodové menu – Kč 1500


Uzený sumec s marinovanou kedlubnou a jablky

*****

Petrželový krém s kokosovým mlékem

*****

Bramborovo-lanýžové noky s pažitkovou emulzí

*****

Mořský vlk a tygří kreveta s cuketou, šafránem a slávkami

nebo

Srnčí hřbet a klobáska s pohankou, kaštany a uzeným morkem

*****

Selekce sýrů

*****

Tyčinka z bílé čokolády ochucená vanilkou se zmrzlinou ze slaného karamelu                                                                         


 

PŘEDKRMY

Losos marinovaný v tmavém rumu se salátem tabbouleh

Kč 240

Uzený sumec s marinovanou kedlubnou a jablky 

Kč 250

Hovězí tatarák s marinovanou zeleninou a hořčičnou majonézou

Kč 300

Červená řepa s kozím sýrem, s rebarborou a jahodami

Kč 200

Salát z quinoy, ředkvičky a ricoty

Kč 150

Pečená kachní foie gras s rozinkami a kaparovým pyré

Kč 350

 

POLÉVKY

Petrželový krém s kokosovým mlékem

Kč 140

Humrový bisque     

Kč 330

Hovězí consommé se zeleninou a křupavou raviolou

Kč 190

Salát z barevných rajčat s rukolovým pestem

Kč 150

Caesar salát s tygřími krevetami, slaninou a parmazánem

Kč 380

Caesar salát s kuřecími prsíčky tandoori, se slaninou a parmazánem

Kč 280  

 

HLAVNÍ CHODY

Pečený candát s fregolou a chřestem                                

Kč 350                

Mořský vlk a tygří kreveta s cuketou, šafránem a slávkami

Kč 450

Srnčí hřbet a klobáska s pohankou, kaštany a uzeným morkem

Kč 560

Šafránovo-chřestové rizoto se sušenými rajčaty

Kč 200

Bramborovo-lanýžové noky s pažitkovou emulzí

Kč 340

 

ČESKÁ KLASIKA

Svíčková na smetaně s výběrem knedlíků a brusinkami

Kč 300

Telecí řízek na másle s bramborovou kaší a okurkovým salátem

Kč 380

Hovězí líčko na víně s pečenou zeleninou a cizrnou

Kč 230

Konfitované kachní stehno s červeným zelím a hrnečkovým knedlíkem

Kč 290

Drůbeží játra na cibulce s majoránkovou omáčkou, bramborové pyré a listovým špenátem                                                                                      

Kč 340

 

DEZERTY

Tyčinka z bílé čokolády ochucená vanilkou se zmrzlinou ze slaného karamelu

Kč 190

Tvarohová pěna s jahodami

Kč 130

Tradiční crème brûlée s ovocem

Kč 190

Čokoládový fondant s višněmi a mátovým sorbetem

Kč 200

Kokosová makronka s mučenkou a mango zmrzlinou

Kč 140

Výběr domácích sorbetů s ovocem

Kč 150

Výběr sýrů s fíkovou marmeládou

Kč 200